Egy Új Remény koncert- és filmshow!

Az összes jedi készüljön, mert ősszel végre Magyarországra látogat a világszerte hatalmas sikert arató Csillagok háborúja: Egy Új Remény koncert- és filmshow!

PieChart

Négy fesztiválon, 4000 ember megkérdezésével készítettük el Magyarország első gasztrofesztivál-elemzését. A felméréssel célunk az volt: kiderüljön kik az igazi fesztiválozók, honnan tájékozódnak és mennyit költenek. A fesztiválszervezők még mindig a hagyományos médiaeszközökben hisznek, de a közönség már az online térben tájékozódik elsősorban. Jövőre is elkészítjük gasztrokutatásunkat 20.000 ember megkérdezésével.

Café 57 Restaurant

A Facebook segítségével megszerveztük Budapest egyik legnagyobb együtt kávézását a Café 57 Restaurantban.

Libamájfesztivál

A 2008 óta minden évben megrendezett Libamájfesztivál kommunikációs feladatait a CME Hungary Zrt. végzi. Idén ötödik alkalommal dolgoztunk együtt a rendezvény sikeréért. A weboldal kommunikációja mellett a sajtómegjelenéseket is cégünk tervezte, illetve irányította.

MOL - Le a kalappal tehetségeink előtt

Magyarországon újszerű eszközzel, egy 200 fős villámcsődülettel (flashmob) lepte meg a MOL, a londoni olimpiára kijutott sportolókat. A kommunikáció alapját - azóta Magyarország egyik legnézettebb villámcsődületét - mi szerveztük és készítettünk belőle Youtube videót

Szent-Györgyi Albert AGORA

A szegedi Szent-Györgyi Albert AGORA az ország egyik legmodernebb kulturális központja. Az új kultúrális központ népszerűsítését, teljeskörű kommunikációs tevékenységét - az alapkő-letételtől a nyitásig - mi terveztük, és valósítottuk meg.

MOL Új Európa Alapítvány - Média a tehetségekért díj

A MOL Új Európa Alapítványa pályázatot hirdetett a sajtó képviselői számára “Média a Tehetségekért Díj” címmel három kategóriában: nyomtatott és online sajtó, tv-videó, rádió. A pályázat népszerűsítésére az Alapítvány immár másodjára a Humán Telex Reklámügynökséget és a CME Hungary Zrt.-t kérte fel.

Four Points by Sheraton Kecskemét

A Four Points by Sheraton szállodalánc új magyarországi hotelének piaci bevezetésére, teljeskörű kommunikációs és marketingtevékenységet a CME Hungary Zrt. valósíthatta meg.

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Napi, havi, éves sajtófigyelés és az azokhoz kapcsolódó kommunikációs elemzések készítése.

Kézműves Magyar Ízek

Idén ötödik alkalommal dolgoztunk a Kézműves Magyar Ízek Vásárára sikeréért. A weboldal és a Facebook-oldal kommunikációja mellett a sajtómegjelenéseket is cégünk tervezte, illetve irányította.

Egy Új Remény koncert- és filmshow!
PieChart
Café 57 Restaurant
Libamájfesztivál
MOL - Le a kalappal tehetségeink előtt
Szent-Györgyi Albert AGORA
MOL Új Európa Alapítvány - Média a tehetségekért díj
Four Points by Sheraton Kecskemét
Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
Kézműves Magyar Ízek

Kommunikáció- menedzsment

Abban segítünk, hogy a lehető leghitelesebben mondhassa el saját 'történetét'.

Kommunikáció figyelés és elemzés

OSIM (Open Source Information Manager) nevű, saját fejlesztésű sajtófigyelő szoftver.

ÚSZT projektek

Új Széchenyi Terves pályázatok kommunikációja.

Online megoldások és közösségi média

Integrált gondolkodás és az operatív működtetés.

Pintyőke Marcell

Member of Board

„Csak akkor van értelme a tudásnak, ha az nyilvánosságra kerülhet.” Sok ezer példa mutatja, hogy nem elég feladatainkat jól végezni, termékeinket fejleszteni, ha ezeket nem tudjuk kommunikálni, megmutatni a külvilág felé, a fejlődés és a sikeresség lehetőségétől esünk el. Mi hiszünk a teljesítményben, hiszünk az emberi tudásban és innovációban, és tudjuk, hogy ezen adottságokat milyen technikákkal, hogyan lehet eljuttatni környezetünk számára. A CME arra kötelezte le magát, hogy sok éves szakmai tapasztalatával, kreativitásával és a csapatmunka erejével hajtson végre kommunikációs projekteket, valamint megmutassa partnerei értékelvűségét. 

Patkós Gergely

Client Service Director

Ügyfélkapcsolati vezetőként ügyfeleink PR, marketing tevékenységének koordinálása, tervezése, kivitelezése a fő feladatom. A több mint 5 éves szakmai pályafutásom alatt számos hazai és nemzetközi szervezet kommunikációján és marketing tevékenységén dolgoztam (MOL, KÉSZ Holding, Four Points by Sheraton, megyei kórházak, stb.). A Szegedi Tudományegyetem angol-kommunikáció szakán végeztem és mivel a lifelong learning egy jó dolog :-), ezért jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelem és marketing szakos közgazdász hallgatójaként csiszolom tovább tudásom. 

A CME Hungary-ról

Bizalmat építünk

„Csak akkor van értelme a tudásnak, ha az nyilvánosságra kerülhet.”

Sok ezer példa mutatja, hogy nem elég feladatainkat jól végezni, termékeinket fejleszteni, ha ezeket nem tudjuk kommunikálni, megmutatni a külvilág felé, a fejlődés és a sikeresség lehetőségétől esünk el. Mi hiszünk a teljesítményben, hiszünk az emberi tudásban és innovációban, és tudjuk, hogy ezen adottságokat milyen technikákkal, hogyan lehet eljuttatni környezetünk számára.

A CME arra kötelezte le magát, hogy sok éves szakmai tapasztalatával, kreativitásával és a csapatmunka erejével hajtson végre kommunikációs projekteket, valamint megmutassa partnerei értékelvűségét. 

Szent-Györgyi Albert AGORA

A szegediek által elnevezett Szent-Györgyi Albert AGORA új tudományos és kulturális központja Szegednek, hiszen ebbe a létesítménybe teszi át székhelyét a Százszorszép Gyermekház; a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által gondozott, az öthalmi úti volt szovjet laktanyában őrzött méltán világhírű informatikatörténeti gyűjtemény. Továbbá itt alakítják ki a Szegedi Tudományegyetem Informatorium nevű interaktív kiállító terét és a Szegedi Biológiai Központ (SZBK) látványlaboratóriumát is. Az ország egyik legmodernebb kulturális központjának kommunikációs tevékenységét végeztük a megvalósítási szakaszban egészen a nyitásig.

PR: 

A nyitásig a megrendelő által előre specifikált eszközökkel kellett a lehető leghatékonyabban bemutatni és országosan megismertetni Szeged új kulturális központját. Hat különböző sajtóeseményen ismertettük az épület innovatív megoldásait és a beköltöző intézményeket.